АРИЉЕМЕТАЛ дома | галерија | јазик MK EN
за нас
продукти
логистика
новости
контакт
 


За Ариљеметал

Од самиот почеток на нашето основање како основни задачи си ги поставивме производството, трговијата и развојот на врзувачките елементи. Нашиот програм опфаќа производи изработени според најстрогите DIN и ISO стандарди, а исто така и специјални производи изработени според потребите на нашите купувачи како што се завртки, навртки, подлошки, нитни и др.

повеќе...

Продукти  


Во големата палета на производи што ја нудиме можете да најдите врзувачки елементи од најразлични материјали како што се челик, нерѓосувачки челик и месинг, анкери и типли за бетон, навојни вметоци за оштетен навој, најразлични бургии и др.

повеќе...

Квалитет  


Нашето претпријатие поседува систем за квалитет ISO 9001:2000, потврден и сертифициран од страна на реномираната германска сертификациска куќа TUV Rheinland. Со ова нашето претпријатие влезе во големото семејство светски компании со проверен квалитет.


Логистика  


Ариљеметал на своите купувачи им нуди многу повеќе од едноставни купопродажни односи, а тоа е:

  • Технички совети за најдобар избор на врзувачки елементи.
  • Кратки рокови за испорака.
  • Испорака на било која локација во Македонија.

повеќе...


Новости

Како резултат на континуираните напори за подобрување на услугите кој ги дава на своите купувачи, Ариљеметал се всели во нови магацински и канцелариски простории. Со новите простории е овозможен лесен сообраќаен пристап без навлегување во градските гужви.

повеќе...

 


Контакт

тел./факс: ++389 2 2469 815
++389 2 2469 823
email: kontakt@ariljemetal.com.mk
адреса: ул. Перо Наков бб
1000 Скопје

повеќе...

copyright © Ariljemetal doo. 2011