• За Ариљеметал

  Ариљеметал е специјализирана фирма за производство и трговија на врзувачки елементи од челик,месинг, како и алати за дупчење и режење на навој.
 • Врзувачки елементи од челик, инокс, месинг

  Располагаме со богат асортиман на завртки, навртки, подлошки, бургии, нитни, анкери и сл. Нашите производи се изработени според најстрогите DIN и ISO стандарди.
 • Стандардни и специјални врзувачки елементи

  Производство на специјални врзувачки елементи изработени со технологија на топло ковање, стругање, глодање, валање и сл. од различни видови на материјали со можност за изработка на голем опсег на димензии.
 • Анкери и типли за бетон

  Располагаме со комплетен асортиман на анкери и типли за бетон како и хемиски ампули со проверен квалитет и европски Атест.
 • Рачен алат

  Во својот асортиман НАЈНОВО што вклучувме се повеќе типови клучеви, клешти, навртувачи,чекани,алати за мерење, длета,ножици,пили,алати за електроника.
 • Блок заковки и блок навртки

  Технологијата на блок заковките овозможува заштеда на време и трошоци. Можноста да се спојат материјалите со пристап само од едната страна преставува значајна предност на оваа технологија.
 
 
 

Анкер со навртка и подлошка МКТ-Тип В

Краток Опис:

Се употребуваат за:
Метални конструкции, канали за кабли, огради, конзоли, машини, скали, врати, прозорски елементи, дрвени конструкции


* Задолжителни полиња

100,00 ден

Детали

Анкерот од типот (ETA, опција 7) е високо ефикасен навоен анкер со одлична носивост во ненапукнат бетон каде анкерите се поставени на мало растојание помеѓу нив и од краевите на анкерисуваното парче. Големиот асортиман со повеќе од 150 типови (дебелини и должини) го прави овој анкер универзален за употреба кај средно до високо оптоварени конструкции. ЕТА анкерите со експанзионен прстен од нерѓосувачки челик се префрлени и вклучуваат намалени длабочини на анкерисување за сите дијаметри. Употреба: Метални конструкции, канали за кабли, огради, конзоли, машини, скали, врати, прозорски елементи, дрвени конструкции