• За Ариљеметал

  Ариљеметал е специјализирана фирма за производство и трговија на врзувачки елементи од челик,месинг, како и алати за дупчење и режење на навој.
 • Врзувачки елементи од челик, инокс, месинг

  Располагаме со богат асортиман на завртки, навртки, подлошки, бургии, нитни, анкери и сл. Нашите производи се изработени според најстрогите DIN и ISO стандарди.
 • Стандардни и специјални врзувачки елементи

  Производство на специјални врзувачки елементи изработени со технологија на топло ковање, стругање, глодање, валање и сл. од различни видови на материјали со можност за изработка на голем опсег на димензии.
 • Анкери и типли за бетон

  Располагаме со комплетен асортиман на анкери и типли за бетон како и хемиски ампули со проверен квалитет и европски Атест.
 • Рачен алат

  Во својот асортиман НАЈНОВО што вклучувме се повеќе типови клучеви, клешти, навртувачи,чекани,алати за мерење, длета,ножици,пили,алати за електроника.
 • Блок заковки и блок навртки

  Технологијата на блок заковките овозможува заштеда на време и трошоци. Можноста да се спојат материјалите со пристап само од едната страна преставува значајна предност на оваа технологија.
 
 
 

Работно време: 

Понеделник - Петок              Сабота

08:00 - 16:00h                       09:00 - 14:00h

 

Контакт

 • Скопје                                                                          Западна Македонија                                      Источна Македонија

Дарко Цветковски                                                                  Ѓоко Стојанов                                                       Игор Недески

тел: + 389 (0) 71 206 379                                                     тел: + 389 (0) 70 333 680                                   тел:+ 389 (0) 71 386 308

email: darko@ariljemetal.com.mk                                      email: gjoko@ariljemetal.com.mk                      email: igor@ariljemetal.com.mk 

 


Бобан Михајловски                                                                Тони Настов                                                          Митко Шарламанов - Струмица

тел: + 389 (0) 71 248 618                                                       тел: + 389 (0) 71 373 223                                  Тел: + 389 (0) 70 297 704

email: boban@ariljemetal.com.mk                                       email: toni@ariljemetal.com.mk                         email:mitko@ariljemetal.com.mk  

 

 

Александар Јотевски                                                            Александар Нашоку - Битола                           Звонко Јованов - Кочани

тел:+ 389 (0) 70 384-781                                                      Тел: + 389 (0) 70 288 423                                    Тел: + 389 (0) 71 237 897

email: jotevski@ariljemetal.com.mk                                   email: nasokualeksandar@ariljemetal.com.mk       

 


                                                                                                  Ѓорѓи Коцевски - Тетово

                                                                                                  Тел: + 389 (0) 70 288 736
                                                                                                  email: kocevski@ariljemetal.com.mk
 
 
 


Адреса:

 Ул. Перо Наков 110 (Индустриска зона МЗТ)

1000 Скопје
Република Македонија

Тел/факс:

+389 2 2469 815;
+389 2 2469 823

E-mail:
info@ariljemetal.com.mk