Анкер за големи оптоварувања SZ-SК

98,00 ден

Краток Опис:

Анкерот за големи оптоварувања СЗ е торзионо контролиран експанзионен анкерен систем (ЕТА, опција 1) дизајниран за брза монтажа во напукнат и ненапукнат бетон и е достапен во три изведби. Може да се користи кај конструкции за кои се бара да бидат огноотпорни. СЗ анкерите се одобрени за ударни оптоварувања.


Детали

Анкер за големи оптоварувања SZ-SК челичен поцинкуван со конусна глава.