Фиксни тркала од полиамид (комплетно леани) со вилушка од челик

Краток Опис:

Фиксни тркалца комплет
B-PO 100G - ф100мм, носивост 150кг
B-PO 125G - ф125мм, носивост 150кг

* Задолжителни полиња

Детали