Фиксни тркала од полиамид (комплетно леани) со вилушка од инокс

Краток Опис:

Фиксни тркалца комплет
BX-PO 100G - ф100м, носивост 250кг
BX-PO 80G - ф80мм, носивост 150кг

Детали