Ротирачки тркала од полиамид (комплетно леани) со вилушка од челик

Краток Опис:

Ротирачки тркалца без кочница комплет
LH-SPO 201K - ф200мм, носивост 900кг


Ротирачки тркалца со кочница комплет
LH-SPO 201K-ST

Детали