Термопластични полиуретански тркала со центар од пластика

418,00 ден

Краток Опис:

LKDB-PUA 50G
Завртка Ø - М8 Х 15
Тркало Ø - 50ММ
Ширина на тркало - 2 x 12
Носивост - 50кг
Целосна висина - 61мм

Каталог - страна бр.129

Детали