Тркало со термопластична полиуретанска гума и челичен бандаж со топчесто лежиште

484,00 ден

Краток Опис:

LRA-PATH 50K-FK
Тркало Ø - 50мм
Димензија на рамнина - 43мм
Отвор за завртка Ø - 11мм
Ширина на тркало - 19мм
Носивост - 75кг
Целосна висина - 69мм

Каталог - страна бр.100

Детали