Рачен алат за поп нитни(MFX)

Краток Опис:

1.MFX 260

Капацитет ø3,0 - 6,4 мм
Тежина 1,9 кг
Должина 520 мм
Материјал на телото Челик со делови од пластика
Материјал на лостот Челик
Опрема Влошки ø3.0 - 6.4 мм

2.MFX 280
3.MFX 150B

* Задолжителни полиња

  • 150B (2,4-5,0)
  • 260(3,0-6,4)
  • 280(4,0-8,0)

Детали

1.MFX 260 Капацитет ø3,0 - 6,4 мм Тежина 1,9 кг Должина 520 мм Материјал на телото Челик со делови од пластика Материјал на лостот Челик Опрема Влошки ø3.0 - 6.4 мм 2.MFX 280 3.MFX 150B -Капацитет ø2,4 - 5,0 мм -Тежина 0,6 кг -Должина 250 мм -Материјал на телото Алуминиум -Материјал на лостот Челик -Опрема Влошки ø3.0 - 5.0 мм