Рачен алат за ривкле навртки

Краток Опис:

1. MFX 360
Капацитет - м3-м6
Тежина - 0,5кг
Должина - 190мм
Материјал - челик

2.MFX 510
Капацитет - M5-M10
Тежина - 2,2кг
Должина - 555мм
Материјал - челик со пластични делови

* Задолжителни полиња

8.510,16 ден
  • MFX-510 (M5-M10)

Детали

1. MFX 360 Капацитет - м3-м6 Тежина - 0,5кг Должина - 190мм Материјал - челик 2.MFX 510 Капацитет - M5-M10 Тежина - 2,2кг Должина - 555мм Материјал - челик со пластични делови