• За Ариљеметал

  Ариљеметал е специјализирана фирма за производство и трговија на врзувачки елементи од челик,месинг, како и алати за дупчење и режење на навој.
 • Врзувачки елементи од челик, инокс, месинг

  Располагаме со богат асортиман на завртки, навртки, подлошки, бургии, нитни, анкери и сл. Нашите производи се изработени според најстрогите DIN и ISO стандарди.
 • Стандардни и специјални врзувачки елементи

  Производство на специјални врзувачки елементи изработени со технологија на топло ковање, стругање, глодање, валање и сл. од различни видови на материјали со можност за изработка на голем опсег на димензии.
 • Анкери и типли за бетон

  Располагаме со комплетен асортиман на анкери и типли за бетон како и хемиски ампули со проверен квалитет и европски Атест.
 • Рачен алат

  Во својот асортиман НАЈНОВО што вклучувме се повеќе типови клучеви, клешти, навртувачи,чекани,алати за мерење, длета,ножици,пили,алати за електроника.
 • Блок заковки и блок навртки

  Технологијата на блок заковките овозможува заштеда на време и трошоци. Можноста да се спојат материјалите со пристап само од едната страна преставува значајна предност на оваа технологија.
 
 
 

Лепило (K+D) на база на полиуретан

Краток Опис:

КАРАКТЕРИСТИКИ
• Трајно еластична полиуретанско лепило
• Среден модул
• Има висока отпорност на стареење, временски услови, ниски и високи температури.
• Добра хемиска отпорност
• Одлично адхезија на речиси сите градежни материјали
• Може да се бои.
АПЛИКАЦИИ
• е погоден за автомобилската индустрија, за превоз, за ладни камиони, за каравани,
превозот и сите еластични зглобови и градежни зглобови во градежната индустрија.
• Има одлична адхезија на повеќето материјали како дрво, бетон, метали,
елоксиран алуминиум, природен и вештачки камен.

Пакувања: 310ml и 600ml
Бои: бела, сива, црна

* Задолжителни полиња

Детали

http://www.dl-chem.com/en/sealants/polyurethane-sealants/detaflex-4000