Средство за подмачкување и чистење на корзија (AC-90)

Краток Опис:

АЦ-90 Отстранува влага


За корегирање на грешките при навлажнување на системите за палење на возилото, едноставно нанеси АС-90 на сите навлажнети делови од системот за да го одржи непреченото работење на моторот. Погоден е и за електронски системи на палење.


АЦ-90 Подмачкува


Во целост ја враќа глаткоста, тивката работа на шарките за врата, бравите, тркалцата, шините за фиока. Заглавувањето и крцкањето престануваат.


АЦ-90 чисти и продира


Отстранува нечистотии, бигор, мастики, лепила. Остава чист заштитен филм кој не дозволува понатамошно кородирање. Отстранува нечистотииод фрижидери и ш{порети и ги заштитува иноксните материјали од уништување. Ако се двоумите за соодветноста на производот нанесете прво на мала површина. Лесно ја отстранува корозијата кај запечените навртки, завртки и други делови.

* Задолжителни полиња

Детали

Средство за подмачкувањеи чистење на корозија АЦ-90 (250мл)

ТЕЧНОСТ ЗА ОДРЖУВАЊЕ-ИЗБОР БР.1 ЗА ИНДУСТРИЈАТА ПРОДИРА, ПОДМАЧКУВА,ЧИСТИ, ЗАШТИТУВА ОД КОРОЗИЈА ОСЛОБОДУВА, ОТСТРАНУВА ВЛАГА БЕЗ СИЛИКОН

АЦ-90 Отстранува влага

За корегирање на грешките при навлажнување на системите за палење на возилото, едноставно се нанесува АС-90 на сите навлажнети делови од системот за да го одржи непреченото работење на моторот. Погоден е и за електронски системи на палење.

АЦ-90 Подмачкува

Во целост ја враќа глаткоста, тивката работа на шарките за врата, бравите, тркалцата, шините за фиока. Заглавувањето и крцкањето престануваат.

АЦ-90 чисти и продира

Отстранува нечистотии, бигор, мастики, лепила. Остава чист заштитен филм кој не дозволува понатамошно кородирање. Отстранува нечистотииод фрижидери и ш{порети и ги заштитува иноксните материјали од уништување. Ако се двоумите за соодветноста на производот нанесете прво на мала површина. Лесно ја отстранува корозијата кај запечените навртки, завртки и други