Средство за заштита од лепење при заварување (AS-90)

295,00 ден

Краток Опис:

 Средство за заштита од лепење при заварување AS-90 -500 ml

Детали

Нанесување пред заварувањето.

Подмачкувач на жицата за заварување.

Заштита на површината од кородирање по заварувањето-400г Аеросол