Средство за чистење на маснотии (TF-90)

521,56 ден

Краток Опис:

Средство за чистење на маснотии-500 мл


 


 


 

Детали

ТФ-90 е формулиран да ги замени растворувачите на база на Трихлоретилен.

Растворувач за чистење со брзо сушење. Може да се користи како општ, повененаменски одмастувач.

Отстранува масло, маст, катран, восок и друго замастување.

Идеален за чистење на електрични уреди и нивни делови.

ТФ-90 отстранува некои видови бои и нагризува некои видови пластики.