Шпиц/Длето за бетон (SDS MAX)

Краток Опис:

Примена:
за ударни бушалици со SDS-MAX


Карактеристике:

специјален челик
висок квалитет
SDS-MAX

* Задолжителни полиња

660,00 ден

Детали

Примена: за ударни бушалици со SDS-MAX Карактеристики: специјален челик висок квалитет SDS-MAX