Бургија за бетон (Хилта DIN 8035 SDS-plus)

Краток Опис:

Карактеристики

HSS DIN 8035
карбиден врв во специјални легури
издржливост на високи температури
десен рез

Примена

бетон, мермер
плоќки, гранит, цигли


* Задолжителни полиња

Детали

Карактеристики HSS DIN 8035 карбиден врв во специјални легури издржливост на високи температури десен рез Примена бетон, мермер плочки, гранит, цигли