Бургија за оплата

Краток Опис:

Карактеристики:

  • високо квалитетен CV челик

  • без пречки кои се резултат изострен дрво


Примена:  • дрво

  • лесни градежни плочи* Задолжителни полиња

Детали

Карактеристики:
  • високо квалитетен CV челик
  • без пречки кои се резултат изострен дрво

Примена:

  • дрво
  • лесни градежни плочи