Бургија за метал ((DIN 338 HSS G)

Краток Опис:

Карактеристики: • HSS DIN 338

 • обработка: потполно обрушена

 • површина: црна

 • агол на врвот: 135º

 • цилиндрично стебло

 • десен резПримена •    материјали до 900Н/мм² (прохром, варови)

 •    Легирани и нелегирани челици

 •   синтеровани метали, дрво, пластика

 •     графит, бронза месинг


 


* Задолжителни полиња

 • ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Детали

Карактеристики:

 • HSS DIN 338
 • обработка: потполно обрушена
 • површина: црна
 • агол на врвот: 135º
 • цилиндрично стебло
 • десен рез


Примена

 •    материјали до 900Н/мм² (прохром, варови)
 •    Легирани и нелегирани челици
 •   синтеровани метали, дрво, пластика
 •     графит, бронза месинг