Бургија за метал (DIN 340 HSS-G)

Краток Опис:

Карактеристики: • HSS DIN 338

 • обработка: потполно обрушена

 • површина: светла

 • агол на врвот: 135º

 • цилиндрично стебло

 • десен резПримена •    материјали до 900Н/мм² (прохром, варови)

 •    Легирани и нелегирани челици

 •  необоени метали, пластика

 •  бронза,месинг


* Задолжителни полиња

1.250,00 ден
 • ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Детали

Карактеристики:

 • HSS DIN 338
 • обработка: потполно обрушена
 • површина: светла
 • агол на врвот: 135º
 • цилиндрично стебло
 • десен рез


Примена

 •    материјали до 900Н/мм² (прохром, варови)
 •    Легирани и нелегирани челици
 •  необоени метали, пластика
 •  бронза,месинг