Бургија за метал легирана со кобалт (DIN 338 Co 5%)

Краток Опис:

Карактеристики: • HSS DIN 338

 • обработка: обрушена

 • 5% Cobalt

 • агол на врвот: 136º

 • цилиндрично стебло

 • десен резПримена

   материјали до 1000Н/мм² (прохром, варови)
   хром-никел челик,  бронза
   лим, пластика* Задолжителни полиња

960,00 ден
 • ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Детали

Карактеристики:

 • HSS DIN 338
 • обработка: обрушена
 • 5% Cobalt
 • агол на врвот: 136º
 • цилиндрично стебло
 • десен рез


Примена

   материјали до 1000Н/мм² (прохром, варови)
   хром-никел челик,  бронза
   лим, пластика