Бургија за метал-Дупла(двострана) HSS-G

Краток Опис:

Карактеристики:  • HSS

  • обработка: брушена

  • површина: светла

  • агол на врвот: 135º

  • десен резПримена

   производство на  каросерии и метални конструкции
    дупки за нитни, пластични панели
    метал, месинг, алуминиумски лим* Задолжителни полиња

Детали

Карактеристики:

  • HSS
  • обработка: брушена
  • површина: светла
  • агол на врвот: 135º
  • десен рез


Примена

   производство на  каросерии и метални конструкции
    дупки за нитни, пластични панели
    метал, месинг, алуминиумски лим