Степенаста бургија за метал

Краток Опис:

Карактеристики: • HSS

 • површина: светла

 • агол на врвот: 135º

 • странични агли: 90º

 • странични резови

 • цилиндрични стебло


* Задолжителни полиња

Детали

Карактеристики:

 • HSS
 • површина: светла
 • агол на врвот: 135º
 • странични агли: 90º
 • странични резови
 • цилиндрични стебло


Примена:
лимови, небоени метали,пластика