Рачен нарезник (DIN 223)

Краток Опис:

Карактеристики


ХСС ДИН 223 Б = ЕН 22568


метрички ИСО навој


Примена


за челик до 800Н/мм²


Димензии


со стандардна должина: М4 - М24


со стандардна должина: М8 - М20
* Задолжителни полиња

74,00 ден

Детали

Карактеристики

ХСС ДИН 223 Б = ЕН 22568

метрички ИСО навој

Примена

за челик до 800Н/мм²

Димензии

со стандардна должина: М4 - М24

со стандардна должина: М8 - М20