Сет бургија за бетон (пластична кутија)

660,00 ден

Краток Опис:

Карактеристики:

  • HSS DIN 8039, ø 4, 5, 6, 8, 10 mm (5 kom.)

  • HSS DIN 8039, ø 3 ~ 10 mm (8 kom.)


Примена:

    камен, ѕид
    лесни градежни материјали
    погоден за керамички плочки


Детали

Карактеристики:
  • HSS DIN 8039, ø 4, 5, 6, 8, 10 mm (5 kom.)
  • HSS DIN 8039, ø 3 ~ 10 mm (8 kom.)
Примена:

    камен, ѕид
    лесни градежни материјали
    погоден за керамички плочки