Подлошка (DIN 125) рамна А2 (прохрон)

Краток Опис:

Подлошка ДИН125 рамна А2 (прохрон)

* Задолжителни полиња

  • ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Детали

Подлошка ДИН125 рамна А2 (прохрон)