Подлошка рамна (DIN 125) zn

Краток Опис:

Подлошка ДИН 125 рамна

* Задолжителни полиња

  • ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Детали

Подлошка ДИН 125 рамна