• За Ариљеметал

  Ариљеметал е специјализирана фирма за производство и трговија на врзувачки елементи од челик,месинг, како и алати за дупчење и режење на навој.
 • Врзувачки елементи од челик, инокс, месинг

  Располагаме со богат асортиман на завртки, навртки, подлошки, бургии, нитни, анкери и сл. Нашите производи се изработени според најстрогите DIN и ISO стандарди.
 • Стандардни и специјални врзувачки елементи

  Производство на специјални врзувачки елементи изработени со технологија на топло ковање, стругање, глодање, валање и сл. од различни видови на материјали со можност за изработка на голем опсег на димензии.
 • Анкери и типли за бетон

  Располагаме со комплетен асортиман на анкери и типли за бетон како и хемиски ампули со проверен квалитет и европски Атест.
 • Рачен алат

  Во својот асортиман НАЈНОВО што вклучувме се повеќе типови клучеви, клешти, навртувачи,чекани,алати за мерење, длета,ножици,пили,алати за електроника.
 • Блок заковки и блок навртки

  Технологијата на блок заковките овозможува заштеда на време и трошоци. Можноста да се спојат материјалите со пристап само од едната страна преставува значајна предност на оваа технологија.
 
 
 

Тркала со термопластична гума, со полипропиленски бандаж

Краток Опис:

Ротирачки тркалца без кочница комплет

LRA-TPA 50G - Ф50мм, носивост 50кг
LRA-TPA 75G - ф75мм, носивост 75кг

Ротирачки тркалца со кочница комплет

LRA-TPA 50G-FI - Ф50мм, носивост 50кг
LRA-TPA 75G-FI - ф75мм, носивост 75кг

Ротирачки тркалца без кочница комплет
LKRA-TPA 101K-FK - ф100мм, носивост 110 кг

Ротирачки тркалца со кочница комплет
LKRA-TPA 101K-FI-FK - ф100мм, носивост 110кг

* Задолжителни полиња

LRA-TPA 75G-FI
 • LKRA-TPA 101K-FK

Детали