• About us

  Ariljemetal is a distributor of professional fasteners and tools, as well as producer of special fasteners. Our range includes products like screws, nuts, washers, rivets, drills, taps and dies, etc.
 • Steel,Stainless Steel and Brass Fasteners

  Sale and distribution of fastener products, tools, anchors, aerosol and special products, in accordance with the highest level of DIN and ISO standards, as well as special customized products such as screws, nuts, washers, rivets etc.
 • Special Fasteners

  Production of special fasteners made according to customers’ requests (produced using technology of hot forming, turning), milling, graining from different types of materials in a broad range of dimensions.
 • Anchors for Concrete

  We have tailored a broad range fixings to meet the most diverse requirements, both in relation to construction materials and type of fastening (standard and heavy-duty) All of our anchors for concrete have ETA.
 • Tools

  Ariljemetal in its range includes many types of drills for steel, made from different materials such as HSS (high speed steel), HSS reinforced with Cobalt, Titanium for drilling different types of steel.
 • Blind Rived and Tools

  The time and cost saving technology of blind riveting is simple. The materials to be riveted only have to be reached from one side, which explains the term "blind"
 
 
 

Политика на приватност

 
Прибирањето на сите податоци од оваа интернет страна се во согласност со законите за заштита на личните податоци.
 

Прибирање и користење на личните податоци
Ариљеметал e единствен корисник на информациите што ќе ги оставите на оваа страница. Ние нема да ги продадеме, поделиме или изнајмиме Вашите информации на други во било кој облик.

Ариљеметал ќе ги користи вашите лични податоци исклучиво за техничките потреби на е-продавницата , можете да добиете информација од нас за новите производи, услуги или промоции за кои мислиме дека се од заеднички интерес. Во случај да не сакате да ги добивате овие информации имате опција за исклучување. 

Вие можете во секој момент да пристапите и да ги промените Вашите лични податоци оставени на ariljemetal.com.mk.

Регистација
Не е потребна регистација за да се користи оваа веб страница. Регистрацијата е неопходна само при комплетирање на наплатата и тогаш од купувачите се бара да ги внесат следниве податоци: име, презиме, е-mail адреса, корисничко име, лозинка. телефонски број,  со цел за полесно комуницирање при доставата.

Нарачка 
При процесот на наплата ariljemetal.com.mk ги побарува следниве податоци од купувачот: контакт инфомации и адреса за испорака. Овие податоци се користат за евиденција на нарачките, за верификација  на купувачот и навремена испорака.

Во моментот на реализацијата на плаќањето со платежни картички, купувачот се пренасочува на заштитена web страна на Халк Банка на која ги внесува податоците од платежната картичка потребни за реализација на плаќањето со што ariljemetal.com.mk не располага со истите.

Cookies
Cookies се мали датотеки кои привремено се складираат на вашиот диск, овозможувајќи и на нашата е-продавница да го препознае вашиот компјутер следниот пат кога ќе ја посетите е-продавницата на ariljemetal.com.mk  Овие Cookies се користат исклучиво за да се соберат информации кои и се потребни на нашата е-продавница.

Лог 
Ариљеметал користи IP адреси за анализа на трендовите, администрирање на страната, следење на интересите на купувачот и за собирање на демографски податоци. IP адреси не се поврзани со личните профили.

Безбедност 
Ариљеметал се обврзува да ја заштити безбедноста на Вашите лични податоци. Вашите податоци грижливо се чуваат од губење, уништување, фалсификување и неовластен пристап. 

Право на информации 
Доколку имате некои прашања што се однесуваат на заштитата на личните податоци и како ракуваме со нив, Ве молиме контактирајте не.  

На ваше барање, ќе бидете во најскоро можно време информирани кои од вашите лични податоци, доколку ги има, се прибрани за време на вашите посети на е-продавницата ariljemetal.com.mk.  

Објавување на промени 
Доколку има некои промени во нашата политика за заштита на личните податоци, тие ќе бидат објавени во оваа изјава за заштита на личните податоци, на почетната страница и на други места за кои сметаме дека се соодветни.