КОНТАКТ

Адреса

ул. Перо Наков 110 (Индустриска зона МЗТ)
1000 Скопје
Република Северна Македонија

Email:  info@ariljemetal.com.mk
Phone: +389 2 2469 815; +389 2 2469 823

Дополнителни Информации

За сите информации во врска со нашата работа, палетата на производи, сугестии и забелешки може да ни пишете на формата подолу

ПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА

  Име и Презиме (задолжително)

  Email (задолжително)

  Порака

  ИНФОРМАЦИИ

  ул. Перо Наков бб (Индустриска зона МЗТ)
  1000 Скопје
  Република Македонија

  Тел/факс:
  +389 2 2469 815
  +389 2 2469 823

  Можете да не следите и преку социјалните медиуми