КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

ЗА АРИЉЕМЕТАЛ

Од самиот почеток на нашето основање како основни задачи си ги поставивме производството, трговијата и развојот на врзувачките елементи.
Нашиот програм опфаќа производи изработени според најстрогите DIN и ISO стандарди, а исто така и специјални производи изработени според потребите на нашите купувачи како што се завртки, навртки, подлошки, нитни и др.
Ние сме лоцирани во Индустриската Зона МЗТ - која претставува „Срцето на Македонската Машинска Индустрија.“
Објектот располага со простор од 2.400 метри квадратни што претставува еден сериозен ресурс за давање на квалитетни услуги на своите купувачи
Производи
НАЈНОВИ
  • НАЈНОВИ
  • НАЈПРОДАВАНИ
  • НА ПОПУСТ