Сигурно плаќање

Можете да ги користите следните платежни картички
 

 

Правила и услови за доставата на производите

Ариљеметал брзо и навремено ги доставува нарачаните производи. За повеќето производи времето на достава е 1-5 работни дена на адресата што ја имате внесено при нарачката, но за некои производи испораката е за неколку дена повеќе и за тоа ќе бидете известени телефонски.

Испораката на опремата се врши према однапред направен договор со купувачот.

Бесплатна достава за нарачки над 2.000 денари